Smeeronderhoud; minder slijtage, meer productie.

Smeeronderhoud is voorgeschreven… Maar we snappen dat er niet altijd de tijd voor is. Stilstand van machines betekent ook een stilstand van inkomsten. Maar kan het ook buiten de kostbare productie uren worden uitgevoerd?

Met jarenlange ervaring voert Meax Service het smeeronderhoud voor diverse grafische bedrijven buiten de kostbare productie uren uit. Meax Service komt langs wanneer de persen niet draaien. Denk hierbij aan het weekend, schoolvakanties of in de avond uren.

Door het smeeronderhoud regelmatig uit te voeren, kunnen de onderhoudsintervallen worden vergroot en kunt u blijven doordrukken. Door de planmatige aanpak wordt het onderhoud afgestemd op de productie en is er geen onnodige stilstand.

Met de planmatige aanpak zijn er – afhankelijk van de wensen – wekelijkse-, maandelijkse-, kwartaal- en jaaritems. Zo kunnen de fliters, inktbakken, inktrakels worden gereinigd. Ook voor het reinigen van de uitleg staat op de lijst.

Benieuwd naar hoe Meax Service kan helpen met het smeren en onderhouden van uw drukpersen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.