Over ons

Meax Service | Droogijsstralen | Familie bedrijf | Henk & Axel Uiterwaal

 

Meax Service is in 2020 opgericht door Henk Uiterwaal en wordt samen met zijn zoon Axel gerunt. Het familiebedrijf richt zich op het reinigen van (grafische) machines. Henk is ooit begonnen als monteur voor MAHEZ en begon in 1989 voor zichzelf met Previ Service. In de begin jaren lag de focus op het onderhoud (smeren en handmatig reinigen) van de drukmachines. In de jaren daarna is Henk zich gaan verdiepen in diverse reinigingsmethodes en kwam uit de op combinatie van droogijsstralen en ultrasoon baden. Deze twee technieken zorgden voor een optimale reiniging van diverse machines en onderdelen en werden zo onderdeel van het proces. 

 

Met de start van Meax Service is het bedrijf een familiebedrijf geworden waarbij de jongste generatie meewerkt in het bedrijf. Henk en Axel reizen door heel Nederland en daar buiten om (grafische) machines te onderhouden en/of reinigen. Naast het werken zijn ze ook altijd in voor een goed gesprek (of vele anekdotes) over de ontwikkelingen in de industrie. 

Door de jarenlange ervaring in de grafische industrie staat Meax Service garant voor goede service, kwaliteit en flexibiliteit. Daarnaast is de veiligheid op de werkvloer en kennis van de industrie twee belangrijke peilers voor het werk van Meax Service. 

Henk en Axel zijn beide ook fanatieke motorrijders wat er ook voor zorgt dat zij zich de laatste jaren hebben ontwikkeld op het gebied van het reinigen van motorblokken. Motorblokken van merken zoals Kawasaki, Suzuki, Honda en Moto Guzzi zijn daarom in vertrouwde handen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of gewoon een kop koffie? Neem dan contact met ons op.